Guld och blåbärsskogar?

Förr var det mannen som lovade kvinnan guld och gröna skogar för att få henne på fall, kanske bara för en natt. Idag läser jag i Aftonbladet att rollerna kanske har kastats om. Nu är det kvinnor på avlägsen ort som med löfte om kärlek får männen att skicka pengar till en flygbiljett.  I det här fallet var det tre män som väntade på samma kvinna  från Thailand. Kanske har de skaffat en ny affärsidé där nere: Om du inte kan åka och hämta pengarna i blåbärsskogen så får någon som är blåögd och vilse i älskogen skicka pengarna till dig.

Med blåbärsskogen så syftar jag på att det i alla fall tidigare varit vanligt med turism hit för att plocka blåbär och tjäna storkovan under hösten. Dock hat en del satt i system att utnyttja våra gäster och då är det här kanske metoden för dem att få tillbaka sina pengar.

5 Kommentarer till “Guld och blåbärsskogar?”

 • Sv: Jag vet inte om du har läst inne på Kostdoktorn sida (har länkat i mitt inlägg), men där finns en hel del tips om hur man kan ersätta potatis/pasta och godis-suget.

 • Sv: Hahaha! Kanske det var översatt från norska? I norge säger man ”slangeagurk”. Än så länge har jag inte fått tanken att det är för lite av välja på. Jag har även tänkt testa att mosa blomkål och koka ihop det med grädde, det skall bli ungefär som potatismos, bara bättre.

 • Camilla says:

  Hej! Kul med ny blogg! Har lagt till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg 🙂

 • Janne says:

  Om män är så dumma att dom slänger ut 13000 spänn för att få hit en thailändska dom inte känner så kan dom fan ha det.

  Det var en snygg blogg du gjort ordning men ett litet tips är att länkarna som du har i dina texter öppnar ett nytt fönster. Men det ska bara vara dom länkarna. Alla andra ska vara som du har det nu.

  • Patrik says:

   Så, nu har jag fixat länkarna så de öppnar i nytt fönster. Hade även några som inte fungerade alls…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge