Saknar min hemmabio

Idag är det en sådan dag som jag skulle kunna tänka mig att se en film. Film ska ses på Bio, hemma. Nu är det ett antal år sedan jag hade hemmabio men det lär bli snart igen. En av anledningarna till att jag inte har det är att jag sålde en del prylar när jag jobbade så mycket att jag ändå inte hade tid att titta på film. Passade då på att sälja medan det fanns ett värde kvar, för som bekant så sjunker priset snabbt på begagnad hemelektronik.

På bilden nedan är en bild på bilden som jag hade i min första uppsättning av hemmabio. Då hade jag projektor och en duk som var 160 cm bred. Stor bild ger bra biokänsla, men bra bild är ingenting om man inte har bra ljud. Senare uppgraderade jag och köpte en större duk, jag möblerade om lite och då hade jag en bild som var 240 cm bred. När man är van vid något sådant så är det svårt att kunna tänka sig att se film på en vanlig TV igen. Det är en av anledningarna till att jag inte har TV just nu. Om jag vill ha något igen så kommer det att bli en ny projektor. Dessa har sjunkit ganska bra i pris sedan jag handlade sist och man kan få kvalitet för överkomliga pengar. Tills vidare så kollar jag på film via min bärbara dator, för vem vill vara helt utan film?

Screenshot från min gamla hemmabio

Screenshot från min gamla hemmabio

7 Kommentarer till “Saknar min hemmabio”

 • Psst! Det här Google-spårning-grejset.. Jag har kommit så långt att jag har en spårningskod som jag skall klistra in, men VART klistrar jag in den? Jag har ju olika mallar på blogg.se.. Det måste vara på ”entry page” jag skall klistra in den?

 • Sv: Tack för hjälpen, Jag tror jag har fått till det, men jag orkar inte kolla upp ordentligt förrän i morgon. Det är typisk en sån grej som kan få mig vansinnig om jag inte får ihop det. 😀 (Därför att jag egentligen inte fattar ett dugg, men konstigt nog brukar få till det endå)

 • Sv: Ursäkta att jag är tjatig.. Men det funkar inte. Jag har kollat koden flera gånger etc, har svårt för att tro det är fel där och jag är också hyfsad säker på att jag har klistrat in koden på rätt ställe. ”Kategory-page” har jag klistrat in den på, den visas ju oavsett vad mina besökare gör. Men det jag undrar på är om det kanske är den webb-adressen som visas i Internet-adress-fältet högst upp som jag då skall uppge hos Google? Webb-adressen ändras ju efter vilken kod-mall jag är inne på..

 • sv: hum jadu, vet inte om jag vill slänga ut 697kr på 3 skjortor, men vi får väl se hur det blir med det ^^. Haft ett bra höstlov? ^^.

 • Ninja says:

  Då provar jag…….att kommentera menar jag

 • Sv: Så som med blomkålen i dag, så gjorde jag så jag har i två, tre dagar till. Kan värmas sen, eller eventuellt ta lite ost ovanpå och värma det i ugnen.

  Jag har klistrat in på alla sidor nu, jag skulle bli förvånad om jag har gjort fel. Har läst på etc. Men jag kollar igen i morgon så ser jag. TACK FÖR HJÄLPEN!!

 • Angelica says:

  hur kan man bestämma sig för något såå dumt? XD

Skriv en kommentar

CommentLuv badge