Boktips! Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman

9789179996871Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman är en läsvärd bok för alla som lever i eller har för avsikt att leva i en relation med någon annan. Ibland kanske man tycker att man visar sin kärlek men man når ändå inte fram. Då kan det vara så enkelt att man talar olika kärleksspråk. I boken gör Gary oss medvetna om de fem vanligaste kärleksspråken som är komplimanger, tid för varandra, gåvor, tjänster och fysisk kontakt. Läs boken med din partner och ni kommer kanske att upptäcka att ni har olika kärleksspråk. För mannen kan det kanske vara en fin upptäckt att få veta att de där rosorna inte gör så stor nytta, det är bättre att ta ut soppåsen. Så skulle det kunna vara om kvinnas primära kärleksspråk är tjänster i stället för gåvor. Samma skulle kunna gälla om kvinnan får veta att mannens kärleksspråk är tjänster i stället för tid med varandra. I det fallet skulle det kunna vara mer värt att ta in öl och några mackor till när han sitter och kollar på fotboll istället för att bara sitta bredvid och heja på!

Vilket är ditt kärleksspråk?

Den här boken är utgiven på Svenska.

Klicka här för att läsa mer och kanske beställa boken om du tycker den verkar intressant.

6 Kommentarer till “Boktips! Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman”

 • Mikaela says:

  bara fixa hemmabio ju!

 • Gun says:

  Det första jag tänker är ”hur sjutton ska jag få min man att läsa den?” En sån här sak kan inte vara ensidig utan båda måste vara delaktiga, annars skulle jag bara bli ledsen av att läsa den. Den verkar jättebra och viktig och bara att min man läste den skulle jag uppfatta som en kärlekshandling.

 • Mikaela says:

  200 000 tusen på en bio? haha! jösses!

 • Angelica says:

  men vad bra att du kommenterade! hade ”tappat bort din blogg”! så har inte läst den på ett tag :S men blev så när du bytte från metro.. =)
  kram

 • Heyli says:

  tack för att du svarade på min fråga 🙂 jag har alltid sagt att jag ska inte bli sån som struntar i kommentarerna men det börja som du säger att bli för mycket nu. så jag ska göra som du, svara på de vettiga och de jag känner för 🙂

 • Mikaela says:

  jo det kan jag förstå att du blev.. med det biosystem jag har så tycker jag det är bättre än på vanlig bio!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge