Laglig nedladdning av film

Det är bekvämt att kunna ladda ner film från nätet utan att behöva åka till en butik och hyra, för att sedan behöva lämna tillbaka den.

Då är det moraliska dilemmat kvar, är det lagligt att ladda ner film?

Kommer Nationella insatsstyrkan och slår in dörren innan man har sett slutet på filmen?

Du kan vara helt lugn, för utvecklingen har gått så pass långt framåt att det finns tjänster där det är fullt lagligt att ladda ner film. Det fungerar ungefär som spotify som nog de flesta redan känner till.  Tjänsten som jag använder kommer från Headweb och där kan man både köpa och hyra film. Om man köper filmen så laddar man hem den, och hyr man filmen så får man den i strömmat format och man har tillgång till den i ett dygn.

Tjänsten fungerar både i PC och mac. Fler stora filmbolag har anslutit sig till Headweb och idag är utbudet riktigt bra. Man kan se trailers och när man vill hyra eller köpa filmen så betalar man med SMS eller via kontot som man kan fylla på med olika belopp.

En riktigt bra tjänst där man kan se film när andan faller på. Bekvämt!

Kolla själv!

2 Kommentarer till “Laglig nedladdning av film”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge