Mina Julklappar? | Tävling hos Dustin home

Dustin Home har en tävling där man kan vinna ett presentkort på 15000 kr om man skriver om sina favoritprodukter ur deras sortiment i sin blogg. Jag gillar prylar så Dustin Home har många produkter som kvalificerar sig på min önskelista. Just nu skulle en hemmabio projektor sitta väldigt bra.

2009-11-22_1408Denna projektor från Sony skulle inte sitta helt fel. Det är en Sony VPL-HW15 och den har bland annat full HD upplösning.

2009-11-22_1418

Jag skulle dessutom kunna tänka mig att äga en digital systemkamera. En NIKON D5000 + OPTIK AF-S DX 18-55 ED VR/55-200 VR skulle vara helt ok att ha i sin ägo. Då skulle nog bloggen bli lite mer av en fotoblogg också. För visst är det så att har man en bra kamera så blir bilderna fantastiska även om den som håller i den aldrig tagit en bild förut? Det är penseln som gör konstnären och skrivmaskinen som gör författaren.

Nu är det bara att önska att även tomten läser min blogg så jag kanske får lite hårda paket med innehåll som jag vill ha. Och om inte tomten skulle läsa så kanske jag klickar hem några av produkterna ändå den dag som studiemedlen tillåter 🙂 Jag har handlat hos Dustin home tidigare och dom uppfyller alla önskemål som jag har när det gäller e-handel. Bra och säkra betalningar. Leveransbesked och snabba leveranser. Dessutom är priserna alltid bra och det är ofta bra paketpriser, som på kameran jag nämnde tidigare.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge