Ommwriter -En annorlunda ordbehandlare

Ommwriter from Herraiz Soto on Vimeo.

Jag laddade hem en annorlunda ordbehandlare och installerade på datorn idag. Ommwriter heter den och verkar vara helt avskalad på onödiga funktioner. Dessutom tar den upp hela skärmen så man slipper bli distraherad av allt annat som man blir distraherad av. Behöver man det? Ja, jag tror det. Just nu skulle jag behöva plugga men jag sitter och bloggar istället. Ja inte bara då, jag läser andras bloggar också. 🙂 Bra att det finns lite spännande att läsa. Tillbaka till Ommwriter då.. Jag installerade och skulle start upp den. Då fick jag ett meddelande om att den inge går att köra på min ”Gamla” version av Mac OS X. Det får mig att tänka på att det kanske är dags att uppgradera mjukvaran. Vore kanske läge att sätta upp ett Mac Box Set på önskelistan till jul.

En Kommentar till “Ommwriter -En annorlunda ordbehandlare”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge