Fredagsmys med film och Skittles Original?

Jag satt precis och surfade runt på Discshop.se och kikade vad dom hade för godis. Då hittade jag Skittles Original som jag läste om hos Mikaela för en tid sedan. När jag läste om godiset hos Mikaela så blev jag sugen… men tänkte det kanse var lite långt att åka till USA för att köpa. Nu kan jag ju handla online och behöver bra gå till postlådan och hämta…

Synd att jag ska bort i helgen annars skulle jag lagt en beställning på ett par filmer och lite godis. Har handlat rätt mycket från Discshop.se och gillar både priser och leveranstider. Beställer man före klockan 16.00 så har man filmerna dagen efter. Så fredagsmys med film och godis kan man klicka hem före klockan 16 en torsdag.

4 Kommentarer till “Fredagsmys med film och Skittles Original?”

 • Em. says:

  Sv: Oj, du får inte många timmars sömn.. Hoppas dagen blir bra ändå! God morgon! 😀

 • Ida says:

  Så pass, jag trodde Skittles var typ som Smarties – ser ju ut så på förpackningen – men det var det tydligen inte : ) *läsa*

  Åh, tack för påminnelsen om brödet.. synd bara, att jag precis kom hem från affären!! : ( Bu! Dåligt! Tyckte väl att det var nåt jag glömt. Suck suck. Men jag har köpt lite grönsaker så jag kan göra sallad, det var fan också riktigt längesen. Totally miss that. Sen är vi ju lediga från vår annars 3-4 timmar långa showövning ikväll. Ganska skönt. Så det blir nog en bra kväll trots allt! Hoppas du också har det.

  Och, vilka snabba leveranstider!

  My recent post Aaarrghhhh

  • Patrik says:

   Du får göra Scones om du blir för brödsugen. Riktigt gott med nygräddade…

   Min kväll är rätt bra, men ganska trött efter två nästan sömnlösa nätter.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge