Shoppingdag på Apple Online Store Fredag den 27/11

Ja, i natt klockan 01:01 så börjar Apples shoppingdag på Apple Online Store. Vad jag hört så ska det finnas mängder med julklappstips och nedsatta priser som är tillgängliga i 24 timmar. Kanske läge att ordna med julklappsinköpen och spara både tid och pengar. Att köa i affärer för julklappar har jag slutat med för länge sedan.

Klicka här för att komma till Apples Shoppingsida!

2 Kommentarer till “Shoppingdag på Apple Online Store Fredag den 27/11”

  • Ida says:

    Nä, hon gör det ju med mig sittandes bredvid också.. klart hon går på lådan också, ibland verkar det som hon inte är beredd på att det ska komma kiss, utan mer "hoppsan, här kom det!".. Hon är ju ändå äver 11 år, så hon är ju en "senior" men jag vet katter som blivit 22 och det är ju lixom hälften kvar isåfall.. klart man inte vill tänka på avlivning då!

  • Ninja says:

    Använder inte Apple utom till att äta då……men de är ju billigare sorter 🙂

Skriv en kommentar

CommentLuv badge