Dags att slänga fram staken?

Idag är det första advent sägs det. Så det är väl idag som startskottet ska gå för julpyntet om det ska bli något av det. Kanske vore läge att slänga fram staken så den får stå i sin fulla prakt och lysa upp tillvaron. Annars blir det som det bukar bli, julen flyger obemärkt förbi bara för att stämningen saknas. Man vaknar en dag och det är julafton, sen går man och lägger sig och när man vaknar igen så har julafton varit. Då är det rester som gäller i några dagar och så knallar livet på i sin vanliga takt igen.

En Kommentar till “Dags att slänga fram staken?”

  • Sandra says:

    Julen som är så mysig 🙂

    svar: haha, ja, det skulle man ju kunna 😉 men jag har himla mycket jobb och plugg, så vore jobbigt att bli låst och behöva ha en hund som alltid behöver uppmärksamhet och ska gå ut. Vore kul och mysigt, men jag känner mig inte redo för ansvaret och att bli så låst.
    My recent post drömhunden

Skriv en kommentar

CommentLuv badge