Take me to my car

Jag har en app i min iPhone som är riktigt bra. Den heter Take me to My car. Och det är just vad den gör. När man parkerar så öppnar man appen och klickar på knappen. Då spars positionen för bilen. När man vill hitta den igen så kan man få vägbeskrivning via GPS:en.

Kanske inte så nödvändigt när man ställer bilen på gården eller utanför affären. Men om man ställer den på någon gata i någon större stad där man har mindre koll, ja då kan man spara mycket tid och svära genom att man kan hitta bilen utan att behöva leta.

3 Kommentarer till “Take me to my car”

 • Becca says:

  sv: *s* Ja, du vet hur du ska locka fram ett leende på mina läppar ;0) Jo, det är faktiskt handboll, är ganska säker! Sugen på att ställa dig i ett handbollsmål?? ;0)

 • Ida says:

  Eller på en smockfull Ikeaparkering ; )

  Ja, jag misstänker att det är det hon har, men jag har hur som helst inte råd att ta henne till veterinär, det suger, och så ska min älskade katt lida för att jag inte har nåt jobb : ( *hmm, jag lider visserligen jag med, men…*

 • Karin says:

  Skitsmart !
  Precis som Ida i kommentaren ovan tappade jag och en kompis bort bilen vid Ikea i Kungens kurva.
  Den lilla Audi 80:n stod inklämd mellan två typ stadsjeepar, och vi såg den inte fast vi var nära. =D
  Det tog ett tag, och vi trodde vi blivit alldeles tokiga, eller kanske blivit av med bilen…
  My recent post Dyrt julbak…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge