Boktips! Din kropp skriker efter vatten av Fereydoon Batmanghelidj

9789197615105Vad många inte tänker på är att vatten är vårt viktigaste livsmedel. I den här boken förklaras varför kronisk vattenbrist kan vara orsak till våra vanligaste sjukdomar. Du får även veta varför kaffe, te och läska inte kan ersätta ditt dagliga vattenintag. Men även hur vätskebrist påverkar mental skärpa, blodtryck, stress, depressioner, vikt mm.

En klart läsvärd bok som får en att tänka till. Det finns kanske en anledning till att kroppen består av 70% vatten och inte 70% kaffe eller läsk? För några år sedan drack jag minst en och en halv liter Cola per dag, men idag är det huvudsakligen vatten jag dricker. Jag ändrade från läsk till vatten långt innan jag läste den här boken, men jag önskar att jag läst den tidigare och kanske hade ändrat mina vanor tidigare.  Jag är av den åsikten att det är bättre att ändra lite på sin livsstil om den påverkar hälsan, istället för att köra på i samma gamla takt och sedan upptäcka att man kanske måste börja med mediciner för att man dragit på sig högt blodtryck, ledproblem eller magsår.  Man börjar väl inte borsta tänderna den dag som man får tandvärk?

Klicka här för att läsa mer eller beställa boken!

4 Kommentarer till “Boktips! Din kropp skriker efter vatten av Fereydoon Batmanghelidj”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge