Från sömnproblem till lätt att somna?

Jag har skrivit en del tidigare om att min sömn inte fungerar som den ska. Jag har iofs inga problem med att somna, men jag vaknar nästan alltid efter fyra timmar…

Idag fick jag ett tips via Twitter från Anders Fogelberg som antagligen  läst om mitt sömnproblem. Tipset är en CD som heter lätt att somna. Om den kan man läsa mer här. Tack för tipset!

Det är egentligen en väldigt bra idé med en CD som hjälp och jag tror att det skulle kunna fungera riktigt bra. En annan fördel med en CD-skiva är att det är något man lyssnar på och inte något man äter.  Annars har åtminstone jag fått den uppfattningen att har man sömnproblem och söker hjälp, så är det i första hand ett piller man får för att kunna sova. Och hur bra är det att stoppa i sig en massa piller egentligen?

Eftersom mitt sömnproblem inte verkar vilja ge sig av sig själv så ska jag överväga att beställa CD:n och testa. Det skulle vara hur skönt som helst att kunna börja fungera som vanlig igen även på dagarna när jag ska vara utvilad och skärpt. Ett zombieliv med teflonhjärna är inte alls spännande.

CD-skivan Lätt att somna finns att köpa direkt från förlaget eller från Bokus.

[picappgallerysingle id=”5065553″]

4 Kommentarer till “Från sömnproblem till lätt att somna?”

 • Ida says:

  okej ja men då är det ju superbra! man vill ju att betalningen ska ske på ett säkert sätt. men hur blir det med att skatta och så? gör Paypal det eller hur fungerar det då?

  ja det är sant. jo buzzador är jag med, blev medlem för några veckor sedan. men jag har heller inte fått några erbjudanden än.. men man får hoppas på att det kommer! 😉

  ha en fin lördagskväll!
  kram

 • Pia says:

  Sv: den spikmatta jag har är från spikmattan.com(den ser verkligen ut som en spikmatta). Jag har provat shaktimattorna men de tar inte lika djupt som den matta jag har. Kan vara värt att prova, absolut..
  My recent post Straff…

 • Karin says:

  Avslappning är alltid bra !
  Skiva ihop med spikkmatta kan nog vara något !
  Svenska spikmattan, som nog är den PPia skriver om är suverän !
  Det gör skitont, men efter en stund går det över.
  Deen har jag somnat på flera gånger, meddan jag upplever piggarna på t ex shaktimattan som stickande och kliande.
  Om du är sugen på att prova melatonin i alla fall så kan du skriva melatonin i sökfältet längst ned i högerspalten hos mig.
  Då kommer du till ett inlägg med annons där man kan beställa.
  ( Men du kanske har någon egen annons du kan använda dig av ? Har dock bara sett det från den här firman än så länge.)
  My recent post Se det snöar

 • Kan rekommendera boken ”bli fri från dina sömnproblem med kbt”. Ett väldigt bra program som också ger mer vaken tid, ironiskt nog!!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge