Köp tio Blu-ray filmer och få en Blu-ray spelare utan kostnad.

Satt och kikade runt på Discshop.se och hittade en riktigt bra deal. Om man köper tio Blu-ray filmer så får man en Blu-ray spelare värd ca 2500 kr utan extra kostnad. Det här är ett sådant erbjudande som jag nog skulle ha nappat på direkt om inte jag hade levt ett liv utan TV. Så vad ska jag med en spelare till om jag inte kan nyttja den? Då undrar vän av ordning vad f-n jag gjorde på deras sida om jag inte har en tv. Men så här är det, jag kan titta på DVD film i min bärbara dator. Dessutom gillar jag godis, och dom har spännande godis som man kan få direkt hem i brevlådan. Jag är lat och det är närmare till brevlådan än till närmsta affär.

Om du har en tv och blev sugen på att se erbjudandet så hittar du det här!

2 Kommentarer till “Köp tio Blu-ray filmer och få en Blu-ray spelare utan kostnad.”

 • Bim HD says:

  Hm, problemet är nog mest – var hitta pengarna? Annars vore det ju en rätt bra julklapp till hushållet… Men, nu finns det ju dvd i tvrummet – stereon är kopplad till tvn i sovrummet och är då även dvd… samt att man kan se på dvd i bärbar dator som sagt var… Det var väl det där med BluRay då, möjligen… … …
  Må så grankott…
  hm, ngn skulle dock ha LÅNG tid på sig för att plöja igenom 25st filmer 😉 och DE filmerna ÄR rätt dyra dessutom, så… … …
  My recent post Innan jag skriver mer om annat – Vilka är ni???

  • Patrik says:

   Ja, det är nog det vanligaste problemet, var man ska hitta pengarna. Jag antar att de flesta är väldigt bra på att teckna upp sin inkomst i förtid med fasta utgifter. Så det lilla som är kvar räcker inte när det dyker upp en bra deal.

   Poängen med det där erbjudandet är väl just BluRay. Fast ska man ha nytta av det så behöver man ju en TV som klarar den höga upplösningen.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge