Viktiga beslut

Ofta ställs man inför svåra beslut där man kanske inte direkt kan avgöra vad som är rätt eller fel. Om ingen annan än en själv drabbas av beslutet så är det kanske inte en så stor sak. Om man däremot lever i ett förhållande så kan ett felaktigt beslut få ödesdigra konsekvenser.

Ta en så vardaglig grej som toalettoapper. Det kan vara skillnaden mellan krig och fred i ett förhållande. Droppen som får bägaren att rinna över. Lever man själv så är det däremot en skitsak som passerar förbi utan att förändra tillvaron allt för mycket. Men det kan ju vara så att msn lever själv för att man vände rullen fel, just den där arga veckan när honjävulen hade hornen ute.

Vad anser du vara rätt eller fel när det gäller toalettpapperets placering på därför avsedd hållare?

Bedöm bilderna och lämna gärna en kommentar. Din åsikt kan kanske rädda julen för många familjer i detta avlånga land.

19 Kommentarer till “Viktiga beslut”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge