Dålig kombination

Det är inte så bra att ha en dieselbil utan motorvärmare när det är -21 grader ute. Inte om man tänker försöka starta den och åka till affären. Hade tänkt åka dit innan det blir kallare, men det blir kanske till att vara hemma.

Hittade den lilla batterikaddaren i källaren och den får visa vad den går för en stund. Antagligen är det inte mycket att komma med. Brände säkringen i den det första jag gjorde. Det är en sån där löjlig säkring som man aldrig har hemma, dessutom finns de väl knappast att köpa utan medföljande laddare. Lustigt nog så hade jag två sådana säkringar liggande…

Jag har en riktig laddare någonstans, men inte hemma. Den är stor som en soptunna och startar det mesta och lite till. Kanske ska leta på den och ha i beredskap.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge