Gamla tidernas media

Läste precis hos Aftonbladet, en av representanterna för den gamla tidernas media att en ny bugg kan slå ut alla datorer. Enligt dem så ska sekunderna för tidsstämplarna ta slut om typ 30 år, om man då fortfarande kör med ett 32 bitars system. Antar att de flesta kommer att ha bytt sina datorer till dess och att 32 bitars system hör hemma på museum…

Lite lustigt med tidningar som aftonbladet, då ägnar de år ut och år in för att rapportera gårdagens nyheter i pappersformat. Sen när de äntligen hittar något som inte hör till gårdagens nyheter, då blir det ända bara så fel. Det står ju till och med i bibeln att man inte ska ödsla tid på morgondagens bekymmer. Varför då ens reflektera över om gårdagens datasystem fungerar om tre decennier?

Jag fick iaf något att blogga om. Tack för det Aftonbladet!

En Kommentar till “Gamla tidernas media”

  • Heyli says:

    ja jag antar att de är så man måste göra. gick och la mig på soffan vid 11 och somnade, sen när jag flyttade över till sängen vid 12 då var jag hur pigg som helst. vid tre satt jag och sambon och spela dam på datorn haha somnade väl en timme senare och kan lova att jag kom INTE upp vid 9 som jag hade planerat :p får se om man hittar några lämpliga dygn som man kan vara vaken på i sträck så kanske det går över 🙂

    god fortsättning på dig med!!
    My recent post Nyårsdrink!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge