Fixat högtalare till datorn

Så, då har jag städat av skrivbordet och ordnat med högtalare till datorn. Högtalarna är ett par ALR Jordan Note 3 som jag kopplat in via en gammal Sony förstärkare och så kopplade jag förstärkaren till min Airport express. Det innebär att jag kan spela musiken trådlöst från datorn. Kanske ska nämna högtalarkablarna också, för de är ganska avgörande för ljudet. Jag använder ett par Neotech 3001 2 X 3 meter som är singel bi wired. Slänger in en bild istället.. det blev rätt bra…

alr

2 Kommentarer till “Fixat högtalare till datorn”

  • Mikaela says:

    Vill önska dig ett gott nytt år och hoppas du får ent trevlig kväll! Kram

  • Det har jag inte tänkt på, jag kan alltså ha trådlösa högtalare till min dator? Jag kan ta med mig datorn till köket och så spelar jag musik i vardagsrummet ändå? Hah! Gamla tanter som jag tänker inte så långt. Radion kan jag ju packa ner då och ha i kristillfällen om Internet inte fungerar.