Flyttat

Nu har jag flyttat mig upp på övervåningen efter att ha tillbringat större delen av dagen nere i vardagsrummet och köket. Det är inte riktigt lika varmt där som här, så jag skulle kanske gått upp hit tidigare. Men men, har iaf fått undan en massa disk, lagat mat och fått en ny disk..

Jag sov gott i natt också och vaknade vid 9 tiden och då hade jag sovit runt 8 timmar. Att sova är väl inte en så stor grej egentligen, men har man bara sovit max  4 timmar i sträck det senaste året och lit till så är det en ganska stor grej… Skönt att inte ha teflonhjärna om dagarna, även om det kanske är lite kvar av den än… När jag vaknade var det -22 grader ute så det kändes skönt att ligga kvar under duntäcket, självklart somnade jag om och vaknade inte förrän halv ett.

Då var det dags att starta den fina bilen och åka till affären för att handla… fina bilen tycker inte om när det är kallt så den behagade inte starta… Det blev ”rester” till lunch…. Ris och köttbullar från julen (har ett gäng kvar i frysen än)..

Fick lite mat handlat av mina föräldrar som hade en bil som fungerade, så nu klarar jag mig några dagar till. Till kvällen blev det  gröt (det är ju jul fram till påsk eller?) och så har jag nyss gjort en köttfärssås så jag klarar mig en stund… Det är inge kul att laga mat när man lagar till sig själv så det blir ofta att jag gör något som går att äta i flera dagar…

…Och nu sitter jag med ett par stora feta hörlurar på mig och lyssnar på Spotify….Takida spelar just nu och en stund framåt…

Nu fick jag en dum idé om att fixa ”datorhögtalare” … ska rota runt och se vad jag kan åstadkomma. Måste nog städa av skrivbordet…

Skriv en kommentar

CommentLuv badge