En kakbok men en massa goda recept

Strax före jul beställde jag en kakbok från Jennifer och Linnéa som har bloggen Sweet Nothing. Boken har en massa goda recept med fina bilder till så man kan nästan inte bestämma sig för vad man ska baka. Jag ska nog göra Macaroons någon dag, eller lyxkaka. Kika in på deras blogg och läs mer om kakboken.

kakbok

5 Kommentarer till “En kakbok men en massa goda recept”

 • Marie says:

  Mums. Jag är så sötsugen så att jag håller på att gå i taket.

  Logiskt tänkande. Kanske det jag ska prova på iår "Han vill ha mig". =)

  • Patrik says:

   Mitt sötsug är inte så mycket bättre efter att nyss ha tittat i boken. Och skafferiet är tomt så jag kan inte baka något gott.

   Logiskt tänkande fungerar alltid bra, utom när det gäller andra människor, då finns det ingen logik har jag märkt.

 • Camilla says:

  Yum Yum! Farligt med massa go'saker man kan baka! Kul med egen kakbok! Själv har jag nyligen satt ihop en så fotobok fast med recept jag samlat på mig och ändrat så de passar mitt tycke och smak 🙂 Tröttnade på att ha massa lösa lappar…

  • Patrik says:

   Smart att stoppa recepten i en fotobok. Då blir det ju både snyggt och lapplöst 🙂

   Jag brukar oftast köra utan recept, men ska man göra något "namngivet" så kan det ju vara bra att använda så det blir lika. Iaf när det gäller mat. Bakning brukar det oftast behövas recept till…

 • Åh, vad roligt att se att du gillar vår bok!
  kramkram

Skriv en kommentar

CommentLuv badge