Har du tvättat i tvättstugan?

7 Kommentarer till “Har du tvättat i tvättstugan?”

 • Heyli says:

  hmm en grön bock betyder att det blev som jag trodde då jag skrev det andra inlägget för ett år sen, och jag trodde jag skulle jobba hur mycket som helst men så blev det inte 🙂 ändrade lite i inlägget nu, de va svårt att förstå såg jag med 🙂

  wooh vad jag blev förvirrad av resten :p jag är inte snabbtänkt haha men betyder det att du inte jobbat alls iår??

  vad härligt, det gör mig jätteglad att du vill följa mig! tack!

  My recent post Vi har fått upp sänglampan!

 • Ida says:

  Det sa lillasyster också, det om luft i elementet.. men då borde väl ändå RÖREN som går från taket till elementet, vara varma? They are so not! Yes jag ringer hyresvärd imorgon. Burr! (varför sover jag inte?) Nål? Vilken nål? Jag har snurrat på allt möjligt iaf.. utan framgångar : )
  My recent post Los paljettos!

 • Mikaela says:

  NEJ VERKLIGEN INTE.. TITTA IN VIDEON PÅ MIN BLOGG, SÅ SJUKT VACKER!

 • Mikaela says:

  mmm har ett ljudklipp men funkar ej:/ för feg för videoblogg vore de roligare? har en del videoklipp
  My recent post Bora Bora

 • Ida says:

  Mhm, jag är osynlig för jag är…. nanananananananaBatman! ^^ Ska ringa EHB (Enköpings hyresbostäder, whoppa!) idag och gnälla.. om jag hinner.. jag blev nämligen kidnappad till Västerås nyss med 1,5 timmes varsel. Och nu ska det frukosteras och sminkas, halleluja! : ) *fatta vad lång tid DET tar* ^^ Ha en bra dag!
  My recent post Los paljettos!

 • Becca says:

  sv: …betyder det att du har mer kläder än jag??…hmm…jag undrar…;0) Kanske skulle satsa på bara skinnkläder då…slipper ju tvätt helt och hållet! *s*

Skriv en kommentar

CommentLuv badge