Påslakanset för iPod / iPhone nördar

Jag hittade ett fint påslakanset hos ellos som kanske skulle passa mig som iPhone innehavare. Snyggt?

2010-01-03_1404

11 Kommentarer till “Påslakanset för iPod / iPhone nördar”

 • Becca says:

  ehh…hmm…

 • Hahaha! Snyggt!
  Sv: Det känns som att du har bra självkänsla, du har i varje fall bra självdistans något som är en mycket fin egenskap. Men det med självkänsla tycker jag är så svårt. Jag har ett bra självförtroende, självkänslan jobbar jag på och har blivit bättre, men är inte riktig så bra som jag borde. Jag kan lätt komma i obalans så jag behöver lite mer av självkänslan, bli lite mer stärkt i tron kan man säga. 😀 Själv då?

 • Ida says:

  Haha, det här vill Miche ha! Så fult! ^^

  Mjo, starta eget? Inget man kan leva på direkt.. måste ju söka soc (uhuuuu) och då tjänar man ju inte på att få in extrapengar.. för det drar de ju av isåfall.. plus att det blir ju ganska krångligt med a-kassa och skit..? Och sen – vad skulle jag göra med mitt företag? Sitta hemma och rita och betala dyr företagsskatt? ^^

 • Kanske det kan vara något positivt med att inte alltid ha hög självkänsla? Kanske blir man duktigare på att känna efter både jps dig själv och andra? Vi är ju hjärntvättade att tro att bra självkänsla och självförtroende är bra, men kanske det är mest viktigt (när det gäller självkänslan) att veta hur det BORDE vara? Då lever man kanske med större ödmjukhet? Jag blev kanske flummig nu..
  My recent post Till mig själv, från mig själv

 • Paulin says:

  Haha, vilket klockrent! =)
  My recent post Mitt nyår 2010!

 • Gun says:

  Min son visade mig det där. Det blir säkert rea på det snart, för det är väl ingen som vill ha det, va? ;D
  My recent post Flisan och Fanny har varit här

 • Kaffehörnan says:

  Gud va härligt täcke
  Har täcket en inbygd signal oxå he he
  Vackert
  My recent post Ny diagnos

 • Sandra says:

  Hahaha, borde nog beställde det till lillebror till han fyller år … Han önskar sig aldrig något men är en riktigt iPhone nörd 😉

  Svar: Jag har läst att varor med max 5 % kolhydrater är bäst när man kör GI (eller LCHF). Men det är klart att det går att äta pasta och ris, men minska mängden något. Men jag tänker rivstarta lite med bönor och sådant 🙂 när jag väl kommit i form kan jag ju alltid gå över till mer kolhydrater (men inte massor). Grattis till din egen framgång med kosten och vikten!
  My recent post broken camera

 • Sandra says:

  Hahaha, borde nog beställde det till lillebror till han fyller år … Han önskar sig aldrig något men är en riktigt iPhone nörd 😉

  Svar: Jag har läst att varor med max 5 % kolhydrater är bäst när man kör GI (eller LCHF). Men det är klart att det går att äta pasta och ris, men minska mängden något. Men jag tänker rivstarta lite med bönor och sådant 🙂 när jag väl kommit i form kan jag ju alltid gå över till mer kolhydrater (men inte massor). Grattis till din egen framgång med kosten och vikten!
  My recent post broken camera

 • Renee says:

  Det där påslakanet skulle jag kunna ge min svärson han älkar sin iPhone
  My recent post Pip

 • Renee says:

  Det där påslakanet skulle jag kunna ge min svärson han älkar sin iPhone
  My recent post Pip

Skriv en kommentar

CommentLuv badge