Två år

Två år går ganska fort, med tanke på att vissa saker kan kännas som igår. För två år sedan somnade jag bakom världens finaste tjej, framtiden var så ljus att man fick lov att bära svetsglasögon för att inte bli bländad. När jag vaknade morgonen efter så var allt annorlunda och svetsglasögonen behövdes inte längre. Det var då jag lärde mig att logiskt tänkande inte fungerar om känslor och andra människor är inblandade. Logiskt tänkande kan fungera när man lagar en trasig bil eller gör en mattematisk uträkning om hur en aktiekurs kan tänkas påverkas av den stora massan. När det gäller en eller två människor så finns det ingen logik. Hur som helst så är hon betydligt smartare än vad jag är och hennes logik ligger hästlängder före min, därför kan jag inte annat än förlita mig på hennes kloka ord: ”Har man hittat en bra så måste det finnas fler”. Och jag som hade trott att man kunde sluta leta när man hittat en bra… då kan man ju vara nöjd.

Jaja, klok blir man inte även om livet ger en en hel del erfarenheter. Jag har  precis börjat sova på nätterna igen och jag kan ju bara hoppas att det håller i sig. Anledningen till att jag slutade sova en gång i tiden var ju att drömmarna tog slut, och utan drömmar så vaknar man när drömsömnen börjar.

Idag har det blivit många tankar och en del långa inlägg. Jag tror det är hjärnan som börjar vakna till liv igen nu när den får vila på nätterna.

Undrar just var den andra bra gömmer sig någonstans?

3 Kommentarer till “Två år”

 • Gun says:

  Det finns många bra som skulle kunna passa tillsammans med dig, det är jag säker på. Hoppas du träffar på någon av dem snart, om det är vad du vill. Skönt att du äntligen sover på nätterna.
  My recent post Godmorgon!

 • hermansro says:

  En vacker dag, så dyker hon nog upp ! – Eller en regnig. =D
  Det finns säkert fler än en till, så ge inte upp !
  Vad skönt att du kan sova på nätterna igen !
  Det är verkligen hemskt att inte få sova ut !
  My recent post Gör din dator som ny igen ! ( nästan )

 • Camilla says:

  Jadu, det är inte lätt det där när man förlorar den man trodde man skulle leva tillsammans med resten av livet..eller iaf längre än vad man gjorde. Tror det nästan tog 4 år innan jag kom över min första sambo. Jag träffade andra, javisst, men hade svårt att sluta tänka och känna..men en dag gick det över och livet blev lite lättare och ljusare 🙂 Sköt om dig nu och ja..det finns en prinsessa för dig därute nånstans, det är jag säker på!
  My recent post Den randiga enkronan

Skriv en kommentar

CommentLuv badge