Byte av server

Har bestämt mig för att flytta bloggen till en annan server som förhoppningsvis är mycket snabbare. Därför är det här sista inlägget på en stund tills flytten är klar. Troligtvis kommer jag att göra den ikväll och så tar det kanske en stund innan ompekningen av domänen är klar.

2 Kommentarer till “Byte av server”

 • Heyli says:

  hmm tror inte jag vågar kräva förra ägaren på pengar, tror inte de skulle gå eller då vi inte undersökte huset grundligt innan vi köpte det utan pappa kikade på det mesta och vi förstod kanske att de skulle va nåt i badrummet också men brydde oss inte egentligen då de ändå skulle renoveras. går nog fort å slänga ut skiten och fixa nytt, hoppas jag 🙂

  haha japp du hade alldeles rätt! kan tro att du kanske sett min mailadress? 😉
  My recent post Mitt största intresse som tonåring!

 • Kaffehörnan says:

  Gomorron
  Hoppas nu de funkar bättre
  Jag hitta ingen länk att rösta
  Ha de bra
  My recent post Små och stora liv

Skriv en kommentar

CommentLuv badge