Jag är sugen på en ny dator, en iMac 27″

Just nu sitter jag med en MacBook som har några år på nacken, men som jag fortfarande är riktigt nöjd med. Men eftersom jag spenderar ganska mycket tid hemma och framför datorn så skulle jag kunna tänka mig en stationär dator igen.

Eftersom mitt datoräganden har varit helt problemfritt sedan jag gick över till mac så ser jag det som enda alternativet, dessutom är designen riktigt tilltalande. På PC tiden så använde jag dubbla 19 tums skärmar för att kunna köra de program jag ville optimalt. Man blir ganska bortskämd när man kan ha flera fönster uppe samtidigt utan att de täcker varandra. Med en 27 tums iMac så lär jag få en snarlik effekt som jag hade med två skärmar. Den bör vara så bred att jag utan större problem kan ha flera fönster och i bredd.

Mer info om 27 tums iMac hittar du här!

2 Kommentarer till “Jag är sugen på en ny dator, en iMac 27″”

 • Ida says:

  Och att inte bara vara där på en söndag, utan att vara där en knapp timme innan stängning, gjorde nog inte saken bättre ^^
  My recent post Tick tock..

 • Marie says:

  En ny dator vore inte fel..men lite rosa detaljer. 😉

  Jag håller med dig i det tidigare inlägget. Ibland kommer jag på mig själv att bara flyta med och aldrig riktigt stanna och njuta av vardagen. Livet glider bara förbi en. Jag är väldigt glad för att jag äntligen njuter mer av det lilla, en mysig fika på stan, en bra film med en vän, en god middag, soliga dagar..
  Kram

Skriv en kommentar

CommentLuv badge