Surdegen, habegär och Kitchen Aid

Den där surdegen jag gjorde för en tid sedan har det inte hänt så mycket mer med, den står fortfarande kvar i kylen. En av anledningarna till att jag inte fått tummen ur och göra en deg och lite bröd är att jag har egentligen bara en träslev att fixa degen med, det blir lite tungarbetat och tråkigt att göra deg på det viset. Därför har jag ett litet ”ha begär”, jag skulle vilja ha en Kitchen Aid som kan fixa degen medan jag tittar på 🙂 Jag tror det skulle passa med en röd i mitt kök, för köket går i gråvitt / grått och svart så en röd färgklick skulle bryta av lite. Alternativet är väl att köpa en svart, så kan jag variera andra färger i köket för att få lite färg på vardagen.

En Kommentar till “Surdegen, habegär och Kitchen Aid”

  • Rhea says:

    Jag tycker att det går alldeles utmärkt att baka med träslev, men det känns alltid bättre med en ursäkt när man inte får tummen ur 🙂 Det dska bli spännande att höra hur det går med surdegen.
    Ha det bra!
    My recent post Recept på bruna bröd

Skriv en kommentar

CommentLuv badge