Att ha för lite att göra

Just nu känns det som att jag har för lite tid och ändå har jag inte alls mycket att göra. Eller har jag det? Det är nog mest att jag har dålig koll på vad jag ska göra och då blir det inget alls, inte ens i bloggen. Ska nog göra ett ryck och strukturera upp min tillvaro nu, men först en het dusch 🙂

En Kommentar till “Att ha för lite att göra”

  • M A R i E says:

    Jag har alldeles för mycket att göra men är alldeles för trött. Nu börjar den långa resan göra sig påmind. Snurrar lite lätt i huvudet och ögonlocken känns tunga. Snart sängen. Konstigt att sova här inatt.

    Ja, det blev en lång bloggpaus men nu är jag hemma med snabbt internet och med samma tider som er så nu får du mycket att läsa igen. =)

    Ha en bra kväll.

    My recent post Hemma i Luleå!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge