Full tupp

eller kanske ska det vara fullt upp, det där mellanrummet är kanske rätt viktigt att placera rätt trotts allt.  Idag har jag haft ganska fullt upp, antagligen för jag tyckte jag hade lite att göra igår. Jag har mekat, pluggat, sålt en bil, coachat en företagsstart, designat en webbplats. Har säkert gjort något mer som jag missat att nämna… Den där huvudvärken övergick till migrän eller nåt, kändes inte bra iaf. Mådde illa och gillade inte solen, men jag hade inte riktigt tid att känna efter så det fick gå bra ändå. Nu ska jag göra lite scones tror jag, blev sugen…. Får bli dubbel sats mot vad jag brukar göra, då har jag till frukost.

5 Kommentarer till “Full tupp”

 • Susanne says:

  Kul att du är med och tävlar!
  My recent post Om du vill skratta…

 • Scones? Låter gott!!
  Sv: Visst är det skönt att bara gå sina egna vägar? Man betraktas kanske som lite konstig ibland, men jag bryr mig faktisk inte. Jag tar det istället som en komplimang om någon tycker jag är annorlunda. 😀

 • M A R i E says:

  Nä men fy vad otrevligt att må illa. Krya på dig. Ja, tror kylan är värre nu när jag varit i minst 30 + dagligen ett tag.

  Men nu sängen.
  Kram!
  My recent post Hemma i Luleå!

 • Heyli says:

  tusen tack för att du röstat! 😀 och jag skulle bli jätteglad om du ville skriva en rad om det de skulle jag verkligen! Och självklart länkar jag tillbaka, spelar ingen roll hur mycket jag skrivit om någon förut, de är ju underbara bloggare som dig som borde få publicitet och få synas mest tycker jag! har absolut inget emot att länka dig igen 🙂
  My recent post QOTD, torsdag vecka 8 – Bloggar

 • Camilla says:

  Din stackare..huvudvärk är så jobbigt att ha, särskilt om det kryper mot migränhållet. Hoppas det har känts bättre idag 🙂
  Kan tänka mig att du är killen som inte behöver recept för fem öre, du verkar så duktig i köket och jag avundas de som är som dig..som kan höfta till det lite och voila, det blir en god måltid! Jag behöver ett recept att följa..sen kanske jag modererar det lite till nästa gång jag använder det. Men att höfta är inte min grej..tyvärr 🙁
  My recent post Recept efterlyses!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge