Att vinna en dator

Att vinna en dator kan vara en stor grej om det är något man verkligen önskar sig. Heyli vill vinna en dator och allt som krävs är lite röster, ett klick helt enkelt. Jag har röstat och tänkte att fler kan ju göra samma sak.

”Hjälp min bloggvän Heyli att vinna en laptop genom att rösta på henne här och här! Klicka bara på snäckskalet under bilden!”

6 Kommentarer till “Att vinna en dator”

 • Sv: Jag tror det måste vara nykokta ägg, jag sköljde de lite i kallt vatten. De måste vara hårdkokta också, men det tror jag framgick.. 😀 Kul grej!

 • M A R i E says:

  Ja, en dator vore inte tokigt. Skulle min gå sönder skulle jag få panik, minst sagt.

  Jag var faktiskt riktigt alert hela dagen men nu börjar jag känna mig riktigt slut i kroppen. Kanske inte så konstigt. Tidigt isäng för mig. Sov gott.
  Kram!
  My recent post Hemma i Luleå!

 • Heyli says:

  tusen tack för länkarna, blir så glad!! 🙂

  ja de är mest vardagsbloggar jag läser med, och de flesta inspireras jag av så vi är nog lite lika där 🙂
  My recent post QOTD, torsdag vecka 8 – Bloggar

 • Ida says:

  Ja den var SÅ cool, men varför skulle DU klicka hem den åt mig? ^^ Neeehh.. Hihihi. Tänk om jag hade pengarna, OCH var en sån inbiten Traderaanvändare som min syrra, hon sitter alltid i sista sekund och klickar hem nästan alla auktioner hon budar på! King! ^^ Det skulle jag inte ha tålamod till.. ; D

 • Ida says:

  OCH – en dator skulle inte heller sitta helt fel, jag måste vara en av få som INTE har en bärbar.. haha! Det blir också senare, när jag är rik.. eller nåt.. ^^

 • Ida says:

  Antagligen är det bara MIG som det blir så för, som vanligt! Det är nåt fel på mig, teknik vill inte funka i närheten av mig. Lampor slocknar, datorer funkar inte, kassaapparater lägger av.. På RIKTIGT! ^^ Skrattretande ibland men oftast sjukt irriterande.. (hej dålig aura, typ)

  Hihi, det var snällt av dig.. men inget du borde gjort ändå, haha! : D
  Tur du hade massa räkningar, haha.. usch, det har jag med, ska bli spännande att se vad, eller OM, man får utbetalt denna månad från FK.. hrrrm..
  My recent post Dagen som var..

Skriv en kommentar

CommentLuv badge