Nästa gång ska jag köpa fult salt

Just nu använder jag fint salt. Undrar om det går att köpa fult salt? Kanske vägsalt räknas som fult salt? Fast det vill man ju inte ha i maten. Det blir nog till att köpa slarvigt salt: hafs (havs) salt då…

5 Kommentarer till “Nästa gång ska jag köpa fult salt”

 • Hahaha! Jag brukar komma på sånt, men just det där har jag inte tänkt på. Hur blir det då med flingsalt? Det finns Himalayasalt, men det kan väl inte bli något konstigt i tänket, eller? 😀

 • M A R i E says:

  Haha , vägsalt.. Det tror jag nog kan räknas in som fult salt om du stoppar det i maten.

  Man kan ju hoppas att det inte blir något. Jag samlar ju pengar till Australien, en böter vore olämpligt. Det är ju typ 5 klänningar. =)

  Sov gott.
  Kram

 • M A R i E says:

  Ja, det var gott. Blir samma idag till lunch på jobbet.

  Ny vecka, nya tag heter det väl. =)
  Kram
  My recent post Vilken Skithelg

 • Ida says:

  HAHAHAHAHAHAHAHAH! Hafssalt!! Roligaste på länge : D
  Oh, har de fortfarande kvar felet på framsidan på den där förpackningen? Där de glömt göra mellanrum i texten, mellan ett kommatecken och nästa ord. Hjälp! ^^ Det störde jag mig alltid på på mitt förra jobb… ^^
  My recent post Storm

 • Ida says:

  Haha, den här har jag kommenterat förut. Hittade den igen. Hafssalt, askul. ^^ Men inga kommentarer syns till, men det kanske är för att du joxat lite däremellan? Vet inte om jag nämnde då, det där med slarvfelet på förpackningen (i texten)? Där de glömt ett mellanrum. Sjukt störigt ^^ Men de har visst åtgärdat det nu.. så jag på min egen förpackning. Men jag har GIVETVIS ett foto nånstans på den felaktiga förpackningen. Ha!

  (hej onödig kommentar!)

Skriv en kommentar

CommentLuv badge