Är med bil igen då…

Så kan jag stryka en punkt på listan som jag skrev för en tid sedan. Nu är jag med bil igen och jag känner mig riktigt nöjd. Har tillbringat några år i ett bilmärke som jag inte gillar. Nu är allt som det ska igen 🙂

3 Kommentarer till “Är med bil igen då…”

 • M A R i E says:

  Åh vad skönt att bilen är tillbaka där den ska. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan min bil, man blir beroende. =)

  Tack du. =)

  Oj, jag ser inte mycket på tv men på tisdagar och onsdagar kl.21.00 sitter jag bänkad. Och nyhetsmorgon är mysigt innan jag åker till jobbet.

  Ha en bra kväll.
  Kram!

 • hermansro says:

  Vad blev det för bil nu då ?__Jag tänker ju ocklså byta, men har inte tänkt ut vad jag ska ha istället…

  • Patrik says:

   Det blev en Toyota Yaris.. en perfekt bil enligt mig.. går billigt, låg skatt, billig försäkring. Rymlig på insidan, liten på utsidan… Driftsäker…. körde över 20 000 mil med den förra utan att behöva reparera något.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge