Besök

Fick lite besök nu på kvällen, en tjej som flyttade till huvudstaden för en massa år sedan. Innan det umgicks vi väldigt mycket…. Ja, det gjorde vi även när hon flyttat. Ibland var jag ner och hälsade på flera gånger i veckan…  En gång var jag ner och tog en pizza med henne en kväll och åkte hem igen 45 minuter senare…  Vadå, det är ju bara 25 mil…. 🙂 Dessutom kan jag vara ganska impulsiv… behöver inte planera så många sekunder om jag ska göra något. Kul att prata gamla minnen, både de som är riktigt kul och kanske de som är mindre kul men som ändå ger starka minnen. Räddade livet på henne för sex år sedan… var rätt jobbigt just då att inte veta hur många timmar hon hade kvar. Allt gick bra och vi har haft kul många gånger sedan dess. Synd bara att vi inte umgås lika mycket nu som då, mest beror det väl på att studentekonomin inte tillåter impulsiva resor på samma sätt som en god ekonomi kan göra.

Kanske en anledning till att dra ur tummen och öka på inkomstflödet?

2 Kommentarer till “Besök”

 • Becca says:

  "Ganska impulsiv…"? Galet impulsiv, snarare!! ;o) Godnatt och kramar

 • Gun says:

  Oj vilken känsla att ha räddat livet på någon! Det kan du väl berätta mer om i bloggen?

  Sv: Jag byter gärna din klocka mot en rostig skruv.;D
  Nej förresten, jag fick dåligt samvete bara att skriva det, så det vill jag inte alls, haha. Jag vill egentligen ha ett sånt där vitt plastigt gökur, men jag har inte hittat det perfekta än.
  My recent post Jag ritar på skogen

Skriv en kommentar

CommentLuv badge