Vaknar till strålande väder

Fåglarna kvittrar, solen skiner och det är minus åtta grader ute. Om det inte varit så jäkla mycket snö så skulle jag ha tagit en lång morgonpromenad i skogen. Nu känns det som att jag får pulsa och det kan jag vara utan.

I kylen har jag 1.5 liter mjölk som går ut idag. Borde göra något av den innan det är ute med den. Det skulle kunna bli en rejäl hög med pannkakor.

7 Kommentarer till “Vaknar till strålande väder”

 • M A R i E says:

  Inte helt fel att vakna till strålande och milt väder. =) Här är det mil toch det har slutat snöa så jag är nöjd. Idag är jag ledig också så det blir gym och sen lite ärenden.

  Ha en bra dag. =)
  Kram!
  My recent post Änglalikt

 • Ida says:

  Wohoo, pannkakor! Nomnom. Jag hade gärna sett en sådan hög stå framför mig precis just nu….

  Nej jag somnar inte av dina "långa" kommentarer – så långa är de väl ändå inte? Plus att jag förstod typ NÄSTAN allt du menade ^^ Haha. Frågan är hur jag ska kunna bli miljonär på bloggen nu… lite fler läsare, tack? : D

  Usch vad gör jag vaken nu? Satt uppe hela natten och grinade till den där jäkla Tess-bloggen, uhu uhu, så vackert… Men nu måste jag upp & städa för om 5,5 timme komer pojkvännen och innan dess ska jag även hinna med en födelsedagslunch med två kompisar! Yikes!

  (men ja, solen skiner…)
  My recent post Procentuellt

 • Gun says:

  Vi har också sol idag! Fast det kommer visst en massa fula moln nu ser jag.. Pannkakor är inte dumt! Tyvärr inte bra för min knäppa mage.

  Sv: Oj, jag förstår att det skulle räcka till en hel bok. Tur att det gick bra.
  My recent post Jag ritar på skogen

 • sophie says:

  svar: tack! jag undrade var du höll hus, var ett tag sen du kommenterade 😛

 • M A R i E says:

  Ja, jag är både motiv och fotograf.. 😛 Tur att man har självutlösare annars skulle det bli svårt när jag bor ensam. 😉

  Blev nästan generad av din kommentar. Ingen som sagt att de skulle vilja vakna där tidigare.

  Ha en bra kväll.
  Kram!
  My recent post Änglalikt

 • Rhea says:

  Jag hatar att slänga mat så jag brukar försöka använda mjölken när det är risk att den inte blir uppdrucken. Pannkakor, risgrynsgröt, en stor sats Lasagne, bullar eller matbröd.
  Ha det bra!
  My recent post Nytt köksgolv

 • Kanske det går att göra pannkakssmet och frysa in i lagom portioner? Jag kan inget om sånt, jag är bra på att göra middag, punkt slut. 😀
  Sv: Låter som en bra lösning, men (det står inte skrivit i inlägget så det kan ju ingen veta) jag tar pillerna pga hormonbalansen och det skall tydligen vara just det märket jag äter. Men jag får nog testa mig fram lite. Bor ju själv så ingen märker särskilt av det.. ;D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge