Fredagsmys i Bloggform

Det blev en liten film ikväll då…

14 Kommentarer till “Fredagsmys i Bloggform”

 • Becca says:

  :o) Men var är gräddfilen?! Eller alla kanske inte gillar kladd iof…*s*

  • Patrik says:

   Jag kör kladdfritt 🙂 Starkt ska det vara, men inte kladdigt. Sen glömde jag ju köpa en del grejer i affären när det var fredagsträngsel men det gick ner ändå 🙂 Skulle haft paprika, jalapeno och säkert nåt mer…

 • linneagrahn says:

  sv: tack så mycket 🙂 det måste jag prova!

 • MUMS! Och vad lyxigt med älgfärs, det är ju riktigt gott.

  Ja, inte alltid så kul att äta ensam. Men du dukar vid bordet iaf. 😉

  Komplimanger är jag inte van vid så än är det inte för mycket av det. =)

  Ha en bra dag.
  Kram!

 • Em says:

  Vad duktigt! Har du ingen micro? Jag har ingen och tinar upp saker på ditt sätt, men det är ovanligt att se andra göra det. Såg gott ut!!

 • Becca says:

  ha ha ha! Nej, det vet jag inte…som Winnerbäck sjunger: ”Vad du än gör, ta inga råd från mig. Jag vet, dom fungerar inge bra…” ;o) Kan nog inte riktigt påstå att min examen ger några speciella insikter om kladdets vara eller inte vara ur ett genusperspektiv…hrm… Du får ta och göra en undersökning på bloggen ;o) Kladd eller inte kladd. Men…då behöver du kanske definiera vad du menar när DU säger: kladd. :oD

 • Camilla says:

  Oooh! Vad ren diskbänk och spis du har! Önskar jag kunde ha så rent här hemma med. Men jag och sambon har lite olika syn på hur noga man ska vara med diskbänken… :/

  Ang det där jobbet..jag sitter tyvärr inte i en sits att ställa krav på högre lön o dyl 🙁 Det är tydligen samma lön och förmåner för alla som sitter med samma uppgifter. Uff, jag VILL verkligen inte ha det. Försökte lite fint framföra att det blir problem för mig med dagislämning och liknande då jag inte har tillgång till bil. Jag hoppas de tänker att ”oj, hon har småbarn och kommer vara borta en hel del, en sådan vill vi inte ha!”. Tur det ordnade sig där för dig med a-kassan när du hamnade i en jobbig sits :/

  Hm, ja det kostar ju lite om man vill åka iväg nånstans, särskilt utanför Sverige. Jag håller tummarna att du kommer på vilken väg du vill färdas på och åt vilket håll. Du verkar ju vara en driftig kille och jag tvivlar inte på att du kan uppnå de mål du sätter 🙂

 • Ida says:

  First of all har jag helt missat den här videon, second of all har vi likadana handtag på köksskåpen/luckorna, third of all.. vad rent du har det ^^ Jag får fan LETA efter min diskbänk! Uhu.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge