Rörigt

Sitter på en parkering vid kungens kurva och har gjort en liten mellanlandning under min roadtrip. Tänkte shoppa lite men har valt fel dag för alla andra har nog tänkt samma sak, det är riktigt rörigt precis överallt. Jag är inte en flockmänniska som gillar att följa strömmen och göra som alla andra. Jag väljer ofta min egen väg och när det gäller shopping så passar det mig bäst mitt i veckan, mitt i månaden. Då är de flesta på jobbet så är det någon vecka kvar till lön, perfekt för då slipper man trängas och spendera all tid på köande.

Gårdagen blev lyckad med god mat och trevligt sälskap. Verkligheten stämde bra överens med den bild jag fått av Becca genom bloggen och kontakten över nätet. Man kan väl säga att tiden flög iväg 🙂

Om några timmar sitter jag hos ett nyförlovat par och äter tacos, gott 🙂 sen vet jag att det kommer att bli en trevlig kväll. Den tjejen har jag känt i 12 år och vi har gått igenom en hel del tillsammans.

2 Kommentarer till “Rörigt”

  • Åh vad trevligt att det blev så lyckat. =)
    Och du har ännu en trevlig kväll framför dig.

    Kram

  • Becca says:

    Du, inte flockmänniska, inte följa strömmen… Mer huvudet på spiken kan det nog knappast bli! ;oD Skönt att jag slapp göra dig besviken :oD *s* Jag är på toppenhumör idag! Hoppas du har en trevlig kväll och att tacosen goda goda goda! Nu ska jag vila ögonen framför tv:n :o)

Skriv en kommentar

CommentLuv badge