Gårdagen

Just nu sitter jag i en soffa i huvudstaden. Värdparet sover fortfarande och jag bloggar 🙂 Gårdagskvällen blev lyckad med god mat, tacos och så tårta till efterrätt. Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska passa på att göra en snabbvisit hos ännu ett par vänner som bor i andra änden av staden. Fast det skulle öven vara rätt skönt att komma hem ganska tidigt i kväll. Måste ju elda lite och så för att inte frysa när jag ska sova. Det är väl nackdelen med att bo i hus…

2 Kommentarer till “Gårdagen”

  • Camilla says:

    Du verkar ha haft en fin helg, vad härligt! Som vi har pratat om tidigare..man måste få komma ifrån lite ibland och miljöombyte kan göra en gott. Kör försiktigt när du ska hem sen. Vet inte vad ni har för väder, men här i Umeå snöar det 🙁

Skriv en kommentar

CommentLuv badge