Man kan ju alltid prata om vädret

Just nu har jag inget vettigt att blogga om, så allt är som vanligt 🙂 Det är skitväder ute och man kan ju alltid prata/skriva om vädret om man inte har något annat vettigt. Fast egentligen ska jag inte sitta här och blogga nu för jag har bestämt mig för att städa lite och försöka mig på att göra mig av med lite saker som tar plats. Tar plats är kanske fel ord för en del saker har ingen egen plats och då blir det lätt att de blir liggande någonstans. Ordning på torpet ska det vara!

6 Kommentarer till “Man kan ju alltid prata om vädret”

 • Ida says:

  Man kan ju tycka det.. ”tyvärr” har avgiften uppkommit i år, så det är 150:- sammanlagt.. men innan det så hann jag aldrig gå till banken när jag hade jobb, så då gick jag till Svensk kassaservice.. och där var det 35:-.. och det har jag ju kört med i ett par år! Så.. hursomhelst.. illa, illa.

 • Ja, fast det är inte så kul att prata om det eller skriva. 😉

  Tack du.

  Tur att jag är morgonpigg. =)
  Ha en bra kväll.
  Kram

 • Mikaela says:

  vädret är alltid ngt man bara prtar om när de inte finns ngt annat o säga_p haha stämmer!

 • Becca says:

  Blev det ordning på torpet?? För ehh…här är det aningens stökigt igen :oD

  • Patrik says:

   Nja, riktig ordning är det inte än, men det är på gång 🙂 Håller på att städa alla mina garderober i sovrummet.. Tre stycken fulla med kläder och en byrå. Bra att röra runt lite så jag inte bara använder det som ligger längst fram 🙂

Skriv en kommentar

CommentLuv badge