Hus mås det

Google street view har koll:

View Larger Map

4 Kommentarer till “Hus mås det”

 • Haha, stenkoll! 😉

  Jag har alltid älskat att stå framför kameran men jag är alldeles för kort för att modella och har nog andra ”fel” med. =)

  Ha en fin kväll.
  Kram!

 • Camilla says:

  Haha, ops..en liten birdie mitt i alltihopa!

  Jo, jag har också förstått det så, att man får fota vem man vill på offentlig plats. Men den här killen tryckte verkligen upp kameran i ansiktet på min son och jag tycker att man gör inte så. Skulle inte uppskatta om en okänd person gjorde det på mig heller och jag skulle aldrig göra så mot nån annan. Visst, jag tror inte han tänkte direkt och det var bara harmlöst egentligen, men jag var bara tvungen säga ifrån. Fast jag lät nog argare i min blogg än vad jag gjorde när jag pratade med honom 😉

 • Lexi says:

  Haha, snyggt! XD Jag började garva, men så kul var det kanske inte… Jag är nog lite trött..

  • Patrik says:

   Jag tror det var ganska kul för jag garvade också när jag såg bilden första gången 🙂 Google lyckas verkligen fånga ögonblicket ibland 🙂

Skriv en kommentar

CommentLuv badge