Måndag morgon

Jag höll på att tro att det var måndag morgon idag men det är ju onsdag. Vaknade först 06.15 och kände mig utvilad, somnade om och vaknade tre timmar senare. Nu ska jag ta en kort promenad på 8 km eller nåt och sen ska jag plugga, två uppgifter ska vara inlämnade idag.

4 Kommentarer till “Måndag morgon”

 • Karin says:

  Kort promenad på 8 km…
  Ja, alla är vi olika.

 • Em says:

  Jag skall ha en sån promenad i morgon bitti, hänger du med? 😀
  Sv: Jag tror nog Egoina kunde lägga ner bloggen, men jag tror att det i så fall hade blivit en naturlig nedtrappning för att hon höll på med något hon brinner MER för. Allt handlar nog om hur vi definierar ordet blogg-beroende. Jag läste ett inlägg i en blogg där tjejen tog upp ”beroende” kontra ”missbruk” och det är kanske där diskussionen skulle varit. Några pusselbitar har ramlat på plats i mitt huvud. De som inte är ”på Internet” tycker det är löjligt att (till ex) jag bloggar. Jag har anammat det och skäms lite. Det skall jag sluta med, för det har gått upp för mig att jag får relationer som jag vill vårda och DÄRFÖR vill jag ut på nätet med jämna mellanrum. Ungefär som andra ringer sin kompis varje dag.

  Intressant diskussion och dina inlägg och kommentarer är alltid givande.

  • Patrik says:

   Jag har lektion i morgon förmiddag annars hade jag hängt med på promenaden 🙂

   Det är som du säger en definitionsfråga med beroende och missbruk. Och det är väl mer som ”missbruk” som jag tyckte att vinklingen var i så fall. Att det skulle ta över ens liv så man inte är kapabel till något annat. Men så är det ju oftast inte även om det finns extremfall, det är som du säger lika självklart att gå ut på nätet som att ringa en kompis varje dag. Eller som jag antydde i ett tidigare inlägg, lika självklart som att en del vill läsa morgontidnigen varje morgon.

   Jag brukar också råka ut för de som inte är på internet som kan oja sig för att jag råkar använda internet. För mig är det inte internet i sig som är grejen utan allt man kan göra genom internet. Och det är även där som jag ogillade Malous vinklig, för de som inte är på internet så mycket men kanske sitter klstrade framför tv:n hela tiden, de tror ofta att allt som sägs på TV är sant och säger malou att man är internetberoende om man bloggar, ja då är det så.

   Jag tycker bara att Internet ger en extra dimension till livet som jag inte skulle vilja vara utan.

   Tack för att du gillar det jag skriver. Om sanningen ska fram (och det ska den) så gillar jag det du skriver också.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge