Dålig på att kommentera?

Kanske en del tycker att jag blivit dålig på att kommentera bloggar där jag vanligtvis brukar kommentera. Det finns en anledning och den är inte att du skriver sämre eller så, nä det beror helt på Blogg.se. Det är så att jag blivit rätt trött på att kommentera bloggar som ligger på blogg.se då de som driver plattformen uppenbarligen inte gillar att man kommenterar för mycket. Det är obligatoriskt att skriva in två stycken ord i en liten ruta när man gör en kommentar och nästan alla gånger är minst ett av orden oläsliga så man får chansa och så får man två nya ord som förhoppningsvis går att läsa. Slänger med en liten bild på vad jag möttes av denna morgon och då var den ovanligt läsbar:

11 Kommentarer till “Dålig på att kommentera?”

 • Camilla says:

  Jag förstår dig, jag är kräkless på blogg.se och drar mig ibland för att kommentera just pga det där. Visst, det tar inte många sekunder extra men som du säger, ofta kan man knappt utläsa ett av orden! Jag vill inte ha den funktionen på min blogg och är sur över att jag inte får välja. Grrr!

 • Em says:

  Jag blir också galen, för om jag inte loggar in mig på blogg.se ALLRA först, så sker samma sak med mig. Fattar inte varför de gör så, det är ju enbart negativt för alla.
  Sv: Hahaha! Så du tycker jag skall kolla tvättstugan varje kväll efter 20 för att se vem som tvättar för sent? Nää, jag bryr mig inte, men kan förstå att den som har lägenheten ovanför blir irriterad på just det.

 • Em says:

  PS! Jag skickade ett mail till blogg.se precis och gav länk till detta inlägget också. De brukar höra av sig till mig, så jag får se vad de svarar.

  • Karin says:

   Hoppas det ger resultat !
   Det är verkligen skittrist !
   Extra knasigt blir det ju med den här datorn, som envisas med att skriva dubbla bokstäver titt som tätt också… – Det blir ju fel stup i ett !

 • Ja, började nästan fundera på om du slutat läsa om mina vardagliga bestyr. 😉

  Hoppas du får en bra söndag.
  Kram

 • Aha, okej..då kan jag slappna av. 😉

  Ha en fortsatt mysig kväll.
  Kram

 • Gun says:

  Jag håller med dig, det är så tråkigt att de börjat med det där eländet! Hoppas de lyssnar på kritiken.

 • Bara Jag says:

  Håller med alla andra – oerhört träligt eftersom det inte finns någon anledning till att det måste vara så, egentligen!

 • Marie says:

  God morgon.
  Jag somnade inte i soffan, började dammsuga och annat. 😉

  Kram

 • Ida says:

  Oh, kändes som en pik mot min klagorad i bloggen! Hoppas inte folk tog den på för stor allvar ; ) Nej fyyy jag gillar inte heller de där orden, jag har inte själv bestämt att de ska vara där och kan inte heller ta bort dem… man blir ju FÖRVÅNAD om de helt plötsligt INTE skulla finnas där när man kommenterar en blogg!
  Zzzz..

 • Ida says:

  Haha, jaså, vilket sammanträffande då ; D Jag har fortfarande inte hittat ut ur lägenheten, eller ens in i garderoben. Jag är för trött för att göra nåtnging överhuvudtaget, tror jag,., zzz.. det är tröttsamt att showa ^^

Skriv en kommentar

CommentLuv badge