Farmville live

Har klurat lite på det där med att nyttja möjligheterna att odla lite. Som det ser ut nu så lär det bli morötter och chili till att börja med. Chilin tänkte jag stoppa i en kruka och ha i mitt södra fönster, morötterna får bo i ett eget land ute på gården. Det är inte säkert de blir så långlivade för det brukar vara en stor fet hare här och hälsa på, antar att han blir ännu fetare efter att ha spanat in mitt morotsland.

Har även lite fula buskar på gården som jag har tänkt länge att ta bort. Det är Ölandstokar som blivit stora och risiga, sen är dom ju bruna halva sommaren. Funderar på att ta bort några av dem och sätta fruktträd i stället, äpple och kanske päron eller nåt mer.

Blir väl som vanligt en annan dag, men jag har i alla fall sått ett frö i tanken 🙂

Skriv en kommentar

CommentLuv badge