Nätdejting, fungerar det?

Ja, fungerar nätdejting? Jag skulle vilja påstå att det fungerar för med facit i hand så registrerade jag mig på match.com för 2,5 år sedan eller nåt, gjorde en sökning, hittade vad jag sökte och sen blev det som det blev med förhållande och allt. Nu blev jag ju dumpad just när det kändes som bäst, men det var ju fantastiskt så länge det varade. Nu har jag registrerat mig på match.com igen, och även gjort en sökning men hittade nog inget intressant. Men jag är ju med i matchen så vem vet… Fast det kanske är så att åskan inte slår ner två gånger på samma ställe?

2 Kommentarer till “Nätdejting, fungerar det?”

  • Em says:

    Vad roligt att du har gjort det! Hade varit kul om du bloggade kontinuerligt om vad som sker. Ett inlägg per dag om det hela? 😉 Jag testade för ett par år sen, Be2 eller nåt, kommer inte ihåg. Men man fick betala för att vara med och det rensade nog ut lite ”skit”. Det var kul och så absolut bra, men det fungerar inte för mig, jag analyserar sönder personer innan de ens har fått en chans. Men det är nog inte enbart på nätet. ;D

  • Camilla says:

    Happy hunting! Träffade själv min sambo via internet för 8 år sen. Inte på nån nätdejtingsajt, utan på kamrat.com. Så kan det gå 🙂 Har faktiskt träffat många av mina pojkvänner via nätet när jag tänker efter..(nu lät det som om jag haft 45 pojkvänner..vilket inte är fallet :p )

Skriv en kommentar

CommentLuv badge