Odla själv

Det finns egentligen rätt stora möjligheter där jag bor, som jag aldrig utnyttjar. Det är två mindre åkrar utanför huset och även ett gammalt ”land”. Ibland har jag funderat på att odla något men det brukar bli så att när jag får tummen ur så är det för sent för att så. I år är det ännu inte för sent så jag ska kanske göra ett försök… I så fall fräser jag upp det lilla landet och sår lite matnyttiga grönsaker. Det jag funderar på är kanske morötter, lök och kanske sallad. Dessutom skulle det vara bra med lite kryddor som basilika, dill och persilja.

Jaja, vi får väl se vad det blir av det hela 🙂

3 Kommentarer till “Odla själv”

 • Åh, det tycker jag att du ska ta vara på. Är ju så mysigt att kunna odla själv och GOTT! =)

  Du får skriva sånt.. 😉
  Kram

 • Emma says:

  Äsch då. Du är ju för snäll :)Allt bra med dig annars, P?

 • Heyli says:

  hehe nä såklart jag somnade inte av kommentaren 😉 tack! men jag känner mig annorlunda, då alla mina vänner typ skulle kunna bo med varandra, de går och hälsar på varandra flera gånger om dagen liksom. men jag orkar inte sånt och då blir man utanför. men jag har ju alltid min pojkvän, och så himla tråkigt att höra vad som hände dig.. men vi får hålla tummarna på att hon hade rätt då, att om du hittade en bra, så kommer du hitta en till snart!

Skriv en kommentar

CommentLuv badge