Idag är det jag som har solen

Just nu sitter jag på södra kontoret och bloggar lite. Solen lyser in genom fönstret och det är riktigt fint väder ute, dock lite moln så det kan snabbt ändras. Ska gå ut och greja lite runt gården, har en del att ta rätt på och göra, lika bra att passa på medan det är fint väder.

Förmiddagen har jag spenderat med att räkna matte på fastande mage, ingen bra kombination. Var dock så att jag ätit ur skafferiet så det var tomt när jag skulle äta frukost. Nu är det åtgärdat och det finns lite mat igen och magen är mätt 🙂

3 Kommentarer till “Idag är det jag som har solen”

 • Em skriver:

  Din rubrik stämmer ju! Här är det nämligen grått och regnigt.
  Sv: Hahaha! Ja, så är det nog, i Norge ser det mesta annorlunda ut.

 • Karin skriver:

  Jag hade också sol idag. 🙂
  En massa moln var det också på himlen, men på något konstigt vis så lyste liksom solen hela tiden i alla fall.
  En riktigt härlig dag !

 • Jag förstod att det var du som stulit solen för mig. Här har det regnat. Så typiskt när det är någon speciell dag.

  Sippar på ett glas rött nu, sen sängen.
  Kram

Skriv en kommentar

CommentLuv badge