Ont i röven

Jag cyklade ju 1,7 mil eller nåt för några dagar sedan och idag blev det en ny vända. Men så fort jag satte mig på cykeln så kände jag att det var inte alls länge sedan jag cyklade, det var så ömt att det knappt gick att sitta 🙂 Med andra ord blev det en kort cykeltur idag för att inte behöva plågas för mycket 🙂

3 Kommentarer till “Ont i röven”

 • Em says:

  Inga cykelbyxor? Eller inte för det, cyklar man långt får man ont oavsett.
  Sv: Nej, inte gallan. Jag svarade alla under samma inlägg, så blir det inte ”sjukdom hela kvällen”. 😉 Känns bättre nu, det är nog över för denna gången, tror jag.. 😀

 • Becca says:

  Jo…alldeles alldeles alldeles fööööör länge sen du cyklade ;o) Röven är ju inte van *s* Jag kan åter cykla på kära Blixten och gjorde det första gången igår! Inget rövont här inte…kan kanske bero på att jag spinnar som en liten nisse på gymet =oD Hoppas ontet släppt lite *puss*

 • Em says:

  Och i dag har du inte gjort ett skit? ;D

Skriv en kommentar

CommentLuv badge