Skulle behöva…

… laga mat för nu börjar jag bli hungrig och det går inte längre att dämpa med mashmallows och chokladbitar. Det är bara det att jag har svårt att ens hitta energi till att laga mat. Vore bättre att gå och lägga sig, men då kommer jag vakna med en jäkla huvudvärk om jag känner mig själv rätt.

9 Kommentarer till “Skulle behöva…”

 • Becca says:

  Hittade du någonting att äta förutom godis…jag vet ju hur det är det där men hur jäkla osugen man än är så tycks mat göra statusen på hjärnan bättre =oP

 • Marie says:

  Oj så dåligt samvete jag skulle haft om jag ätit det istället för middag. Då föredrar jag sushi. 😉

  Kram

 • saadet says:

  visst är det tråkigt att utseendet spelar någon roll. Och även namnet. Jag menar om en invandrare söker jobb så förekommer det att de bara tar bort ansökan när det ser namnet. Man borde typ inte skriva med namn på jobbansökan. Jag tycker det räcker med kön och ålder.

 • kim says:

  sv: Tack käraste du 🙂 Precis vad jag behövde höra idag när jag känner mig lite risig..

 • Karin says:

  Hoppas du fick till något vettigt att stoppa i dig !
  Man kan inte leva på godis !

 • Em says:

  Har du funderat på att det kan vara allt sockret som gör att du inte har energi? 😀 (Jag blev faktisk nära bakis dagen efter, om jag åt mycket godis/socker, det är helt borta numera)

Skriv en kommentar

CommentLuv badge