Läggdags

Så, nu var det läggdags igen då. För en stund sedan trodde jag det var fredag kväll och jag skulle vakna upp till en lördag. Sen kollade jag i hörnet på datorskärmen och såg att det är ju torsdag än… Noll koll…

Har pluggat och fikat idag och nu på kvällen har jag skrivit en uppgift som ska vara inlämnad idag. Det tog lite över en timme och det är ungefär den tid det tar för mig att göra en normal inlämningsuppgift. Nu är det bara två uppgifter kvar denna termin…

Fick även i mig lite riktig mat på eftermiddagen och ska försöka låta bli att köpa hem godis nu… Däremot ska jag fixa lite mat jag kan ha i frysen och bara värma när jag inte känner för att laga något. Skulle duga med ett gäng djupfrysta panpizzor men det är nog bättre att baka något själv. Kanske piroger eller pajer.

Nä, nu sova så det blir fredag…. Sen blir det kanske en lite roadtrip på lördag.

5 Kommentarer till “Läggdags”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge