Nytt hotell

Funderar på att byta webbhotell igen, verkar vara rätt lång svarstid på bloggen ibland när jag ska in själv, och även enligt en och annan läsare. Men det får bli en annan dag, har i alla fall redan registrerat mig på ett nytt ställe och lagt upp en blogg för att testa…

[picappgallerysingle id=”293159″]

15 Kommentarer till “Nytt hotell”

 • Kaffehörnan says:

  Halloj
  Gud va megatråkigt

 • Marie says:

  Aha, men då ska jag gå in i en sån butik när jag får chansen. =)

  Hoppas du får en bra dag.
  Jag ska strax åka till jobbet.
  Kram

 • Marie says:

  Hoppas du haft en bra dag. Här har solen lyst för fullt. =)
  Kram

 • Ida says:

  sv: I knooow, men jag har ju ingen mac… trots vissa påtryckningar från anhöriga.. ^^ Har Windows Movie Maker som jag brukade redigera i tidigare, då jag använde min videokamera.. men nu har jag inget firewirekort i datorn så jag kan inte ens lägga in filmer från den längre. BUHU!! Och det programmet funkar inte ihop med mobilen.. försökte leta upp nåt gratisprogram på nätet men det första gick inte att ladda ner alls, och det andra var så jääääävla långsamt så jag orkade inte ens ladda färdigt. Snark.

 • Em says:

  Yeah! För din blogg är verkligen seg och det är synd, för jag gillar att komma in här. 😉
  Sv: men tänk om du hade haft världens mest sexiga fruntimmer till granne om du INTE bodde på landet? 😀

 • Karin says:

  He, he… Vad man får trixa och joxa…
  Jag upplever i alla fall väldigt sällan att det tar lång tid att ladda din blogg.
  Undrar hur det kommer sig att andra har problem ofta ?
  Hoppas det funkar bra för alla efter bytet i alla fall ! 🙂

 • Sandra Ajax says:

  Hoppas du hittar en sajt du trivs med 🙂

  och tack för kommentaren!

 • Ida says:

  Men hjälp! Vad läskigt! För jag satt nyss och bläddrade i en gammal Hus&Hem-tidning där det dök upp ett recept på choklad-/negerbollar (^^) och jag insåg precis då att DET har jag nog faktiskt alla ingredienser till! Fast inget margarin, men jag fick ta hälften av vad som var kvar av mitt smörgås-smör (tur man kör Bregott, haha) och göra en halv sats. And I just did! Och sen såg jag din kommentar! Ahhh! : D

 • saadet says:

  Har du läst mit inlägg där jag skriver att en rasist är en rasist? vad tycker du?

 • Em says:

  sv: Jag trodde jag skulle kunna behålla min norska när jag flyttade till Sverige, men det blir ohållbart när folk frågar upp igen hela tiden, de flesta förstår inte fullt ut. Dessutom ville jag lära mig att skriva rätt svenska och då går det fortare om man också försöker prata det. Du har helt rätt vad gäller att skilja på språken. Om jag hade pratat norska/franska så hade jag inte tvekat vad som var vad. Men nu kan jag stanna upp på till ex ”i gott humör” och ”på gott humör”, vad är svenskt och vad är norskt. Pratar man bara det ena språket så VET man vad som är rätt, men det kan bli förvirrande med bägge språk. Även Egoina som pratar flytande svenska och även skånska OCH norska, kan bli osäker när jag frågar henne. Orden i sig går som oftast bra, det handlar mest om prepositioner och hur man bygger upp meningar och hur man använder ord och uttryck. Jag får Googla rätt ofta (när jag förstår att jag kanske är fel på det, som oftast ser jag det inte själv) för att kolla om jag skriver rätt. Inte bokstaveringen, men hur jag använder ord. Till ex tog inte stavningskontrollen ordet ”bokstaveringen” nu, men den kommer inte med något vettigt förslag och i såna lägen låter jag det stå.

 • Marie says:

  Jo, solen kom nog till norr. 😉

  Ha en fin dag.
  Kram

 • Em says:

  Sv: Det tycker jag man kan betrakta som porr. ;D

 • Em says:

  Sv: Hahaha! Helt klart, om du inte är nekrofil?

 • Marie says:

  Jag har haft det bara bra nere i Umeå men det blev en snabb visit. Hemma igår redan och har hunnit med lite träning nu. =)

  Kram

 • Kaffehörnan says:

  Halloj pågablära *ler
  Hoppas läget är bra, har du hittat nåt hotell

Skriv en kommentar

CommentLuv badge