Värdering av begagand bil på nätet

Senast idag behövde jag ett ha ett vägledande pris för en bil av ett visst märke och årsmodell. Bilpriser.se har en bra gratistjänst där man enkelt får fram ett vägledande pris för en bil genom att ange registreringsnummer och lite övriga data som mätarställning, om det finns ifylld servicebok och så vidare. Den här tjänsten är användbar för alla som på något vis har med bilar och bilaffärer att göra. Du kan se om du begär för mycket eller för lite om du ska sälja en bil, men du kan även se om det är rimligt pris på en bil du kan tänka dig att köpa. Man får uppskattat pris på bilen både privat och hos handlare. Det är ganska intressant för vissa bilhandlare ligger ibland på mer än det dubbla marknadspriset på begagnade bilar när de ska sälja, samtidigt som de knappt betalar halva marknadspriset i inbyte. Förutom bilvärdering så finns en massa annan nyttig information på webbplatsen och man kan bland annat jämföra billån och bilförsäkringar. Det finns även checklistor med sådant som kan vara bra att tänka på om man ska köpa eller sälja en bil. Bilpriser.se är en tjänst som jag gillar, och jag skulle gärna se att de kom med en app till iPhone så man kunde kolla värdet på olika bilar på stående fot när man är i klorna på traktens bilskojare.

Sponsrat Inlägg

En Kommentar till “Värdering av begagand bil på nätet”

Skriv en kommentar

CommentLuv badge