Vitsippor

Funderar just om det brukar vara så extremt mycket vitsippor som det är just i år? Eller är det bara jag som lyckats missa det alla andra år… Det är ju vitt av vitsippor nästan överallt om jag går ut och kikar lite runt gården. Fast det gör ju inget, det är rätt fint med massa blommor.

4 Kommentarer till “Vitsippor”

 • Adara says:

  Jag har också märkt att det är riktigt mycket vitsippor! Det är riktigt fint med en massa blommor! 🙂
  kram

 • Ida says:

  Du, det har jag också tänkt! Vitsippe-boom! ^^

  sv: Ja men det är ju skönt att ha NÅT som inte alla andra har, när man själv måste vara avundsjuk på alla andra som t.ex har råd att käka mat minst en gång om dan och shoppa kläder.. hahaha ^^

 • Em says:

  Jag håller nog med, det har varit massor här också.

 • Gun says:

  Det stämmer nog. Vi har också haft otroligt mycket vitsippor här.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge