Sommar och sånt

Idag känns det som riktig sommar, med riktig sommarvärme och allt. Synd bara att det börjar bli molnigt, antar att det inte står på förrän det regnar. Jag har i alla fall hunnit med årets premiärtur med gräsklipparen…

Det verkar som att flytten av till nytt webbhotell börjar bli klar, men det kan kanske spöka lite med DNS:erna än så man hamnar på gamla bloggen. Fast där är det ju bara gamla inlägg och inte det här, så där är det inte så spännande.

Spännande är det inte här heller, så nu ska jag steka ett gäng pannkakor.

5 Kommentarer till “Sommar och sånt”

 • Gun says:

  Dwet är så skönt med värmen, men imorgon ska det bli svalare här tyvärr. Vi kan väl inte räkna med sommar redan antar jag.

  Sv: Hahaha, nej tyvärr åker jag inte skateboard. Jag stod på en några gånger när jag var ung, men det är allt.:)

 • Rhea says:

  Här har nog växtligheten kommit lite längre för det är andra gången jag klipper gräset i år. Nästan i senaste laget för nu börjar det bli riktigt långt. Nu har jag inte hängt med riktigt med din webbhotellflytt, men jag antar att du behållit adressen för jag kom ju rätt. Ha det bra!

 • maria says:

  Här regnar det idag 🙂 Jag som skulle måla…

  Hoppas pannkakorna smakade 🙂

  Hoppas du får en mysig söndag !
  Kram kram

 • Karin says:

  Jag klippte också för första gången igår.
  Det var välbehövligt !
  Skönt att flytten är klar ! – Det verkar ju ha gått bra !

 • Adara says:

  Det är väl ingen film man behöver se på bio tycker jag. Då tycker jag Prince of Persia var bättre. Ja absolut, det är mysigt att koppla av med en film ibland så det borde du göra! 😉

  Jaha okej, lycka till med flytten! 🙂
  Vad gott det låter med pannkakor förresten..
  här är det också strålande sol idag.

Skriv en kommentar

CommentLuv badge